Friday, 23 October 2015

GENG PERABEH DUIT DIBERI NAMA


GENG PERABEH DUIT GELARAN DIBERI

Ini lah muka-muka yang suka jalan, suka makan dan yang last ni paling ramai yang buat iaitu suka habiskan duit. hahahahahahahaha
siapa lah yang tak suka habiskan duitkan. Empat je ahlinya sebab dah ni je la yang selalu pegi mana-mana sama. 


Okay, minggu lepas kite orang pergi la keluar jalan-jalan ke Mid Valley, kite orang naik KTM dari KL SENTRAL, yang paling best tu kene tunggu dekat sejam kat KL SENTRAL tu sebab seorng daripada kami tu datang lewat janji jam 11 dia sampai dah nak dekat jam 1, so sabar jelah.


kalau keluar dengan geng ni kalau tak makan tu tak sah.hahahahaha
tu paling wajib :)
last sebelom balik tu kite orang makan-makanan jepun sebab ade yang teringin.

okay la cukup sampai sini je entry kali ni.




3 comments:

  1. Haii..singgah sini sambil follow..jemput datang blog Mimi ya.
    http://mimirheem.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Hahaha Best laa kan ada geng perabeh duit... :P
    Erm... Nampak cam sedap jer. Tetibo lapo... Haihhh... - KTC

    ReplyDelete
    Replies
    1. best2 ... tu la je la geng2 yang ikut g mne2..hahahaha
      sedap2 nnti leh boleh try ,, huhuh

      Delete