Thursday, 7 January 2016

JALAN - JALAN KE KUALA KANGSAR

Hai semua, berjumpe lagi kita ^_^
Malam ni aku nak update sambungan entri sebelum ni, lepas aku pergi Lost World of Tambun, keesokan harinya pulak aku pergi jalan-jalan kuale lee ngan dua orang geng aku ye la dah seorang tu dah kene balik awal so kite teruskan je la kan vacation kite ni. So mula-mula kami pergi makan tengah hari dekat MH Hotel best gak tempat dia sebabnye tempat tu macam hotel tapi makan-makanan dia murah wei tak rugi kot makan kat sana sedap pun sedap.


tengok tu habis licin dorang makan

Seleapas makan tengah hari tu kami semua balik dulu rumah siap-siap dalam jam tiga kami keluar rumah. Lokasi pertama kami pergi ialah Masjid Ubudiah.


Di sini lah kami 




Model kami untuk hari tersebut


Saya simple orangnya 

lepas kite orang photoshot kat Masjid Ubudiah ni kami pergi Istana Iskandariah tak jauh pun dari Masjid Ubudiah ni 




Tu dia model-model 

habis tangkap gambar kat sini kami pun pergi depan sikit ada istana kuning 


selepas puas amik gambar kat istana kuning ni kami pergi kat sungai perak plak kat sana ada jual laksa perghhh mmang kena la kan perut pun dah lapar, tapi tu la time tu aku tak ambil gambar plak bukan apa sebab dah khusuk sngat makan laksa,hehehe


kita orang sempat main belom sabun ni hahahah


Habis-habis je main belom sabun ni kami naik boat round-round sungai perak 


Kire last untuk hari tersebut aktiviti kami ialah naik boat tu masa nak balik kami singgah sekejap dekat arena square kot-kot ada barang nak beli kan, so memang dapt barang pun si shakir dapat jam aku ngan ijaa dapt key chain and last kita orang makan ais krim pasu RM 1 kenapa tak percya.


Ais Krim Pasu RM 1 comel kan 


Habis jalan-jalan dekat arena square ni kami pun balik sambung esoknya lagi nak berphotoshot lagi.

okay la aku undurkan diri ye 
aku akan update lagi kemudian
harap korang suke baca .